Wednesday, July 29, 2020

WAAROM STORT MIJN PC ERVARING VAN DE BOOT NA HET INSTALLEREN VAN BITDEFENDER?

Bitdefender is ongetwijfeld een uitstekende online beveiligingsoptie die bekend staat om zijn eenvoudige toepassingen en betaalbare prijzen. Het beste van deze antivirus is dat het uw elektronische apparaten beschermt tegen een aantal cyberdreigingen zoals wormen, rootkits, malware, losgeld, spyware en nog veel meer. Naast hoogwaardige bescherming tegen dergelijke aanvallen, krijgt u ook tal van uitstekende functies, zoals ouderlijk toezicht, preventie van webaanvallen, antifraude en antiphishing, realtime gegevensbescherming, enzovoort.

Bovendien staat de klantenondersteuning van Bitdefender ook bekend om het bieden van relevante en tijdige assistentie aan de gebruikers. Onze serviceondersteuning biedt ook 24/7 hulp, zodat u uw problemen daar en daar kunt oplossen. Dit komt omdat problemen met online applicaties op elk moment uit het niets kunnen opduiken.

Hoewel Bitdefender bekend staat om zijn tonnen coole functies die nergens te vinden zijn in andere antivirusprogramma's, kan het soms problemen veroorzaken die moeilijk op te lossen zijn. Dit betekent echter niet dat u ze niet zelf kunt oplossen. Ons Bitdefender antivirus nummer heeft heel hard gewerkt en heeft een aantal eenvoudige oplossingen bedacht die u kunt volgen en uw problemen in een mum van tijd kunt oplossen.

Veel gebruikers hebben gemeld dat ze problemen hebben met het opstarten van hun pc na het installeren van Bitdefender-antivirus. De reden achter dit probleem is hoogstwaarschijnlijk dat uw pc niet volledig is verwijderd van oudere beveiligingssoftware of de oudere versie van Bitdefender.

VERHELP DE STORING VAN DE BOOT MET UW PC MET DEZE OPLOSSING

  • Blader door uw pc om erachter te komen welke software er nog over is.
  • Start uw pc opnieuw op in de veilige modus.
  • Verwijder de oudere versie van de antivirus.
  • Ga naar de officiële website van Bitdefender.
  • Installeer de software opnieuw.
  • Voer de gedownloade software uit met beheerdersrechten.
  • Start uw pc opnieuw op in de normale modus en probeer de software opnieuw te installeren.

Als het probleem aanhoudt, gebruik dan een Windows Systeemherstel om een ​​back-up van te maken voordat u het softwareprogramma installeerde. Als u problemen ondervindt bij het volgen van de procedure, neem dan contact met ons op via ons Bitdefender antivirus klantendienst.

U kunt verbinding maken met onze Bitdefender-klantenservice via e-mail, telefoon of livechat- Bitdefender  technische ondersteuning  wanneer u problemen ondervindt met uw antivirusprogramma. Onze technici werken de klok rond om u te helpen en u zo snel mogelijk te helpen

SOURE

No comments: