Friday, August 14, 2020

WAT TE DOEN ALS BITDEFENDER DE BESTANDSWIJZIGING STAAT?

De enige functie waardoor Bitdefender zich onderscheidt van de massa, is de mogelijkheid om zelfs de kleinste virussen te scannen die zich in uw software verbergen. Het is ingenieus ontworpen om zelfs de slimste malware of ransomware op te sporen die zich meestal in games en applicaties verstopt. Aangezien de malware-infectie zichzelf zelfs in uw computersysteem kan redden door de gebruikersnamen van apps en games aan te passen, vergelijkbaar met wat andere aanvallen doen, wil Bitdefender u ook een bescherming tegen hen bieden. We moeten echter niet vergeten dat dit allemaal technisch is, dus fouten kunnen optreden omdat ze een patroon volgen.

Maar u hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u met een fout met uw antivirusprogramma wordt geconfronteerd, omdat de Bitdefender contact belgie als de beste op de markt wordt beschouwd. U kunt de klok rond met hen in contact komen voor permanente oplossingen voor al uw antivirusproblemen.

Een van de fouten die onze Bitdefender-klantenservice vaak ontvangt, is dat de antivirus apps blokkeert om bestanden op uw pc op te slaan. U moet weten dat dit gebeurt vanwege de reeds bestaande beveiligingsfunctie die op malware-infecties jaagt en mogelijk ook vermoedt dat de programma's dergelijke infecties hebben.

Het is echter aan jou om toestemming te geven om apps en games op je pc op te slaan. Het betekent alleen dat u de antivirusbescherming tegen ongeautoriseerde gegevenstoegang in uw computersysteem opheft.

U kunt het probleem ook handmatig oplossen door het Bitdefender-programma te openen en het item voor geblokkeerde applicatietoegang te wijzigen en de beslissing te kunnen wijzigen. Als dat niet helpt, bel dan de klok rond op ons klantenservice Bitdefender antivirus Belgie voor technische ondersteuning.

Een ding dat u moet onthouden terwijl u dit doet, is zeer waakzaam te zijn met deze functie. De beste manier om er zeker van te zijn, is door de beslissing niet ongedaan te maken, maar deze eenvoudig per geval te gebruiken met een pop-upmelding. Doe dit alleen als u de games en apps vertrouwt.

Als u problemen ondervindt bij het volgen van deze oplossing, neem dan contact op met onze Bitdefender  ondersteuning via e-mail, telefoon of live chat. U kunt vertrouwen op de bekwaamheid van onze technici die uw problemen in een mum van tijd zullen oplossen. Het enige dat u hoeft te doen, is uw probleem melden en wachten tot ze contact met u opnemen.

SOURCE

No comments: